133
133,00 Lei
nici unul
Laptisor de Matca proaspat 100 g
Details
Laptisor de Matca proaspat 100 g
More Information
Mai multe informații
Ingrediente Laptisor de matca proaspat (continut minim de 10-HDA:1,5%) stabilizat cu 0,05% propolis pur.
Administrare Se recomanda consumul de 3 x 1-2 capsule/zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), de preferinta in timpul mesei. Avand in vedere ca laptisorul de matca este produs din diferite polenuri, aceasta poate fi alergizant pentru unele persoane. La aparitia reactiilor alergice se va sista consumul.

Contribuie Laptisorul de matca este o substanta naturala complexa, produsa de albine, prin concentrarea factorilor esentiali din polen si miere. Contine in cantitati insemnate vitaminele A, C, D si E, complexul B, minerale, aminoacizi esentiali, acetilcolina. Are un efect nutritiv valoros regenerand organismul, creste vigoarea si mentine integritatea morfofunctionala a sistemului osteo-articular, a ficatului si a pielii. Este un energizant natural care intarzie procesul de imbatranire al organismului.

Este singura sursa naturala de acid 10-hidroxi decenoic (10-HDA) care intareste sistemul imunitar al organismului. In scopuri cosmetice inainte de folosire se amesteca in parti egale cu o crema hidratanta care se aplica pe ten. Are un puternic efect antirid fiind un regenator natural al pielii.
Producator Parapharm
Reviews

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Laptisor de Matca proaspat 100 g


Rating-ul dumneavoastră