Termeni si conditii

Informatiile cuprinse pe website-ul www.naturland.ro sunt proprietatea SC NATURLAND SRL. Societatea isi rezerva dreptul de a modifica structura/continutul website-ului fara a informa in prealabil utilizatorii.

Website-ul si componenta de magazin online sunt intretinute de POLYSOFT SRL si administrate de SC NATURLAND SRL. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.naturland.ro, este denumita in continuare Cumparator/Client.

Intregul continut (fotografiile, textul, elementele grafice, bazele de date si logo-urile) al website-ului www.naturland.ro este proprietatea Societatii si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

Vizitarea site-ului, achizitionarea produselor de pe site precum si orice alta utilizare a site-ului implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos.

Preturi

Toate preturile produselor de pe acest site sunt exprimate in LEI, si includ TVA. Preturile nu includ taxele de transport, acestea se calculeaza automat la finalizarea comenzii, in functie de metoda de livrare aleasa, si se afiseaza inainte de efectuarea platii.

Comenzi

Comanda produselor dorite se poate face cel mai simplu si rapid prin intermediul website-ului. Pentru aceasta va rugam sa va introduceti cu acuratete datele dvs personale.

Pentru comenzile plasate, echipa NATURLAND va garanteaza concordanta produselor pe care le veti primi cu comanda pe care ati plasat-o. Pozele prezente pe website reprezinta cu acuratete produsele noastre. Preluarea comenzii si expedierea acesteia se face in termen de 24 de ore de la primirea comenzii sau de la confirmarea platii, dupa caz.

In urma fiecarei comenzi plasate veti primi un e-mail de confirmare a comenzii din partea echipei NATURLAND. Va rugam sa verificati exactitatea informatiilor din e-mailul primit si in caz de erori sa reveniti cat de repede cu varianta corecta. Pentru a va asigura ca veti primi e-mail-ul de la adresa magazin@naturland.ro va rugam fie sa introduceti adresa de e-mail la sectiunea contacte, fie sa va verificati sectiunea Spam dupa plasarea comenzii.

Odata cu lansarea comenzii si cumpararea produsului/produselor, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, acestea avand valoare de contract valabil incheiat.
Pentru mai multe detalii despre procesul de comanda va rugam sa accesati pagina Cum Comand? din subsolul paginii.

Metode de Plata

Ramburs

Sistemul de ramburs presupune plata contravalorii comenzii in momentul ridicarii coletului. Veti achita suma totala scrisa pe Factura Fiscala/Sumarul Comenzii la Posta Romana sau la agentul de livrare in momentul in care doriti sa intrati in posesia coletului. Plata este de tip numerar.

Transfer Bancar

Odata ce ati plasat comanda si ati selectat optiunea de plata „Transfer Bancar” trebuie sa achitati suma inscrisa pe Factura Fiscala/Sumarul Comenzii fie prin Ordin de Plata (OP) sau depunere direct in cont la BRD folosind urmatoarele detalii:

Beneficiar: SC NATURLAND SRL
Nr.reg.com.: J12/1831/2005
C.I.F.: RO17593107
Sediul: str. Regele Ferdinand nr. 23
Localitatea: Cluj-Napoca
Judetul: Cluj
Banca BRD Cluj
Contul RO91BRDE130SV27931271300

Pentru ca noi sa putem procesa comanda cat mai rapid va rugam sa ne trimiteti o confirmare a platii pe e-mail mentionand numarul comenzii in subiect. Odata ce primim confirmarea dumneavoastra, coletul va pleca de la noi in maxim 24 hr. Daca nu primim confirmarea platii prin e-mail vom procesa si expedia comanda in 72 hr.

Plata Online cu Card Debit/Credit

Pentru plata online aveti nevoie de un card bancar de debit sau credit emis sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2 ). Pentru a procesa plati cu cardul colaboram cu procesatorul de plati online NETOPIA MobilPay (http://www.mobilpay.ro/public/)

Codul CVC sau CVV este codul de securitate a cardului, format de regula din 3 cifre si este situat pe spatele cardului. El este numit CVC (CARD VERIFICATION CODE) de catre Mastercard si CVV (CARD VERIFICATION VALUE) de catre VISA. Acest cod poate fi precedat de inca 4 cifre, insa cele 3 sunt ultimele si mereu grupate separat.

Alegeti optiunea Plata Online pentru a finaliza comanda si plata acesteia in doar cateva minute. In momentul in care selectati „Finalizeaza comanda” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului nostru MobilPay. Tranzactia este securizata iar Dvs veti primi o confirmare pe e-mail in momentul in care suma aferenta a fost blocata sau retrasa din contul Dvs.

Datele cardului bancar nu vor fi stocate in baze de date.

Va asiguram ca datele si tranzactiile cu cardul bancar sunt securizate. Informatiile personale (informatii despre cardul bancar, datele si adresa dvs) nu vor fi stocate si vor fi distruse imediat dupa expedierea produselor.

Metode de livrare

SC NATURLAND SRL livreaza prin Posta Romana si CARGUS curierat rapid.

Comanda va fi procesata in maxim 24 hr dupa ce este plasata pe website. In functie de metoda de livrare selectata aceasta poate dura inca…

  • 48 hr (Luni-Vineri) –DPD curierat rapid
  • 3 – 5 zile lucratoare –POSTA ROMANA

…pana cand va ajunge la destinatie.

Tarifele de transport aferente in functie de metoda de plata selectata la finalizarea comenzii sunt:

POSTA ROMANA

             15 lei

 <2 kg

 

CURIER

             15 lei*

 <2 kg

 

COMENZI PESTE 250 RON

               0 lei

 <2 kg 

 

 

*cu exceptia localitatilor in care nu exista sediu DPD (in aceasta situatie veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant al SC Naturland SRL pentru a vi se comunica costul total)

In cazul in care greutatea coletului depaseste 2 kg, veti fi contactat de catre un reprezentant al firmei pentru a vis comunica costul total

Reclamatii si retururi

In cazul in care aveti o problema cu produsele comandate sau aveti reclamatii referitoare la comanda plasata/produse va rugam sa ne contactati si vom incerca sa remediem problema.

Returnarea produselor se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, conform prevederilor OG 34/2014. Produsul/produsele trebuie returnate in ambalajul original si sa nu fie deteriorate, folosite sau desigilate. Pentru a evita pierderi ale coletului va rugam sa trimiteti produsele cu confirmare de primire (in cazul in care se trimit prin Posta Romana) la adresa specificata in sectiunea „Contact” sau la adresa specificata pe plicul primit cu comanda dvs. Taxele de ramburs/retur sunt suportate de catre Client.

Nu trebuie sa specificati motivul pentru care returnati produsele, iar viitoarele comenzi nu vor suferi penalizari sau intarzieri.

Contravaloarea comenzii va fi returnata prin aceeasi metoda de plata ca si cea folosita de consumator pentru tranzactia initiala in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

Conditii Retur

Primim inapoi fara nicio explicatie necesara orice comanda atat timp cat produsele returnate indeplinesc urmatoarele conditii:

Nu au fost desigilate – Desigilarea produselor anuleaza garantia faptului ca nu au fost contaminate iar astfel noi nu le putem reintroduce in stoc.

Nu au fost folosite sau testate – Produsele incercate nu se pot returna deoarece acestea nu se pot transmite mai departe unui alt utilizator ca fiind un produs nou

Ambalaje sau etichete rupte sau indoite – Odata ce ambalajul a fost vizibil deteriorat acesta nu mai poate fi considerat un produs nou dupa standardele noastre. Eticheta intacta este insemnul a unui produs sigilat.

Costurile pentru retur vor fi suportate de care Clientul care returneaza comanda.

Daca ati plasat comanda iar coletul a fost deja expediat, insa intre timp ati hotarat ca nu il mai doriti, va rugam sa ii spuneti agentului curier sau persoanei de la ghiseul postei sa returneze pachetul. Daca coletul ramane neridicat si nu se specifica returnarea acestuia catre expeditor, acesta va sta 15-20 zile in depozit pentru care se percep taxe aditionale. Deoarece noi dorim sa folosim toate resursele cat mai eficient, va rugam sa va exprimati decizia de a returna coletul si sa nu il lasati nepreluat.

Confidentialitate

SC Naturland SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Naturland SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Informatiile/datele personale primite de catre SC Naturland SRL in timpul efectuarii comenzii sunt tratate strict confidential si acestea nu vor fi transmise unor terte parti, fiind utilizate doar in scopul declarat al acestui site: facturarea, livrarea produselor comandate, confirmarea comenzilor si soluționarea cazurilor de retururi. Naturland va cere acceptul pentru stocarea datelor in urmatoarele scopuri: eventualele promotii, buletine informative, facilitarea comunicarii cu clientii sai, informarea acestora cu privire la functionarea site-ului, etc.

Echipa Naturland isi rezerva posibilitatea de a informa cumparatorii de diversele promotii existente sau de noile produse aparute. In cazul in care nu doriti sa primiti aceste informatii, va rugam sa ne trimiteti o notificare fie prin e-mail in momentul inregistrarii contului dumneavoastra sau sa deselectati optiunea de abonare la newsletter sau prin selectarea optiunii de dezabonare din newsletter.

Societatea nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Pentru preluarea comenzilor si efectuarea platilor se foloseste un server de date securizat astfel incat datele cumparatorilor sa nu fie periclitate.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina Confidentialitatea Datelor din subsolul paginii.

Copyright

Societatea SC Naturland SRL este singura proprietara a drepturilor de proprietate intelectuala asupra paginii web, a design-ului, continutului si a marcilor inregistrate si publicate pe pagina web. Cumparatorii au obligatia de a respecta aceste drepturi si de a utiliza site-ul in scopurile pentru care a fost creat.

Continutul site-ului www.naturland.ro este urmatorul, dar nu se limiteaza la:

  • fotografiile produselor si textul aferent acestora
  • texte si explicatii
  • logo-uri, grafica
  • politici de vanzare, discount sau oferte promotionale
  • rețete si formule ale produselor

Copierea, distribuirea sau folosirea oricaror elemente de pe site-ul www.naturland.ro se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare. De asemenea orice incercare de a frauda compania SC Naturland SRL, de a accesa datele utilizatorilor, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele acestuia sunt considerate tentative de frauda si se vor raporta autoritatilor competente, urmand a se lua masuri, conform legislatiei in vigoare.

Litigii

Comenzile trimise catre SC Naturland SRL au valoarea unui contract valabil incheiat intre cumparator si vanzator. Orice litigiu aparut intre Client si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila.

Imposibilitatea rezolvarii pe cale amiabila transfera competenta instantelor de judecata romane.

Forta majora

Forta majora scuteste de raspundere partea care o invoca in conditiile prevazute de legislatia romana in vigoare.