Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC NATURLAND SRL., inregistrata la A.N.S.P.D.C.P cu numarul 38187 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii si prelucrarii datelor este trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea sa si a partenerilor sai contractuali, fara alte obligatii sau plati fata de persoana dumneavoastra precum si furnizarea de bunuri si servicii, inclusiv prin intermediul internetului, in urma comenzilor primite. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu vor fi comunicate catre alti destinatari decat cei mentionati mai sus.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre SC NATURLAND SRL, jud. Cluj, loc. Cluj Napoca, str. Regele Ferdinand nr. 23.Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

*In cazul in care nu mai doresc sa primesc pe viitor alte mesaje publicitare si de marketing (in afara materialului publicitar pentru care am optat) prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea SC NATURLAND SRL si a partenerilor sai contractuali, ma voi adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre SC NATURLAND SRL, jud. Cluj, loc. Cluj Napoca, str. Regele Ferdinand nr. 23