Metode de plata

Ramburs

Sistemul de ramburs presupune plata contravalorii comenzii in momentul ridicarii coletului. Veti achita suma totala scrisa pe Factura Fiscala/Sumarul Comenzii la Posta Romana sau la agentul de livrare in momentul in care doriti sa intrati in posesia coletului. Plata este de tip numerar.
Transfer Bancar

Odata ce ati plasat comanda si ati selectat optiunea de plata „Transfer Bancar” trebuie sa achitati suma inscrisa pe Factura Fiscala/Sumarul Comenzii fie prin Ordin de Plata (OP) sau depunere direct in cont la BRD folosind urmatoarele detalii:

Beneficiar: SC NATURLAND SRL
Nr.reg.com.: J12/1831/2005
C.I.F.: RO17593107
Sediul: str. Regele Ferdinand nr. 23
Localitatea: Cluj-Napoca
Judetul: Cluj
Banca BRD Cluj
Contul RO91BRDE130SV27931271300

Pentru ca noi sa putem procesa comanda cat mai rapid, va rugam sa ne trimiteti o confirmare a platii pe e-mail mentionand numarul comenzii in subiect. Odata ce primim confirmarea dumneavoastra, coletul va pleca de la noi in maxim 24 hr. Daca nu primim confirmarea platii prin e-mail vom procesa si expedia comanda in 72 hr.

Plata Online cu Card Debit/Credit

Pentru plata online aveti nevoie de un card bancar de debit sau credit emis sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Pentru a procesa plati cu cardul colaboram cu procesatorul de plati online NETOPIA MobilPay (http://www.mobilpay.ro/public/)
Codul CVC sau CVV este codul de securitate a cardului, format de regula din 3 cifre si este situat pe spatele cardului. El este numit CVC (CARD VERIFICATION CODE) de catre Mastercard si CVV (CARD VERIFICATION VALUE) de catre VISA. Acest cod poate fi precedat de inca 4 cifre insa cele 3 sunt ultimele si mereu grupate separat.

Alegeti optiunea Plata Online pentru a finaliza comanda si plata acesteia in doar cateva minute. In momentul in care selectati „Finalizeaza comanda” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului nostru MobilPay. Tranzactia este securizata iar Dvs veti primi o confirmare pe e-mail in momentul in care suma aferenta a fost blocata sau retrasa din contul Dvs.

Datele cardului bancar nu vor fi stocate in baze de date.

Va asiguram ca datele si tranzactiile cu cardul bancar sunt securizate. Informatiile personale (informatii despre cardul bancar, datele si adresa dvs) nu vor fi stocate si vor fi distruse imediat dupa expedierea produselor.