Confidentialitatea datelor

SC Naturland SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.34187.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Naturland SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Informatiile/datele personale primite de catre SC Naturland SRL in timpul efectuarii comenzii sunt tratate strict confidential si acestea nu vor fi transmise unor terte parti, fiind utilizate doar in scopul declarat al acestui site: facturarea, livrarea produselor comandate, confirmarea comenzilor si soluționarea cazurilor de retururi. Datele furnizate de catre utilizatorii site-ului sau cele vizibile in momentul contactarii SC Naturland SRL prin telefon sau e-mail, sunt utilizate numai in scopurile mentionate anterior. Ele nu vor fi vandute, inchiriate sau oferite altor comercianti sau persoane fizice.

Datele dumneavoastra nu vor fi divulgate tertilor cu exceptia furnizorilor de servicii de livrare si anume Posta Romana si Cargus. Acestor terti le vor fi comunicate doar informatiile necesare efectuarii unei livrari.

SC Naturland SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.