Ingrediente | Contine: orz, secara si cicoare prajite. |
---|---|
Administrare | Se adauga o lingura de cicoare la 200 ml apa. Se fierbe 3 minute si se lasa la decantat inca 5 minute. Se strecoara daca este nevoie. Se indulceste dupa gust cu zahar brun sau miere. Se poate prepara cu lapte sau pentru diferite deserturi (prajituri, torturi), cu adaos de mirodenii (scortisoara, cuisoare, ghimbir, cardamom, nucsoara). TORT MOCCA: Se amesteca 5 oua cu 100 g zahar vanilat pana se obtine o crema. Se adauga o lingura de cicoare, 140 g de faina si se amesteca bine. Se toarna compozitia intr-o forma unsa si se coace la foc potrivit o ora. |
Contribuie | Cafeluta de Cereale cu Cicoare poate fi utilizata ca inlocuitor de cafea de catre persoanele carora cafeaua nu le este recomandata. Poate fi preparata si consumata in orice moment al zilei, perfecta atat pentru adulti, cat si pentru copii. |
Producator | Solaris |