Ingrediente | Faina obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a boabelor de secara. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. |
---|---|
Administrare | Este utilizata in realizarea de preparate de brutarie si patiserie. |
Contribuie | Aduce un aport de vitamine si minerale organismului. Fibrele contribuie la o digestie sanatoasa si la un tonus general mai bun. Triptofanul ofera indivizilor care consuma faina de secara o stare de bine. Aduce un aport de vitamine si minerale organismului. Fibrele contribuie la o digestie sanatoasa si la un tonus general mai bun. Triptofanul ofera indivizilor care consuma faina de secara o stare de bine. Secara contine proteine, substante minerale (calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, mangan), vitamine E, B, aminoacizi (triptofan, lizina, tirozina s.a.), fibre. |
Producator | Solaris |