Ingrediente | Faina obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a boabelor de orez. Prin macinarea lenta, valoarea nutritionala a fainii obtinute este superioara fata de faina macinata industrial. |
---|---|
Administrare | Se pot prepara clatite, budinci, precum si preparate de panificatie. |
Contribuie | Faina de orez ajuta la remineralizarea organismului. Seleniul micsoreaza riscul de aparitie a unor afectiuni cardiace, manganul ajuta la buna functionare a creierului. Fibrele confera rapid senzatia de satietate si asigura o digestie corecta. Vitaminele B reduc riscul de anemie, iar antioxidantii formeaza o bariera impotriva factorilor de mediu (radicalii liberi). Recomandam in stari anemice, de slabiciune. Este un produs lipsit de zaharurile specifice fainei albe, benefic in mentinerea unui organism sanatos si a unui nivel de energie crescut. Recomandam in stari anemice, de slabiciune. Este un produs lipsit de zaharurile (si glutenul) specifice fainei albe, benefic in mentinerea unui organism sanatos si a unui nivel de energie crescut. |
Producator | Solaris |