Epuizat din stoc
0,00 Lei
nici unul
Absorbante de zi 3 picaturi 10 buc
Details
Absorbante de zi 3 picaturi 10 buc
More Information
Mai multe informații
Ingrediente Componente:

Bumbac organic,hartie nereciclata,poligel,adeziv non toxic,strat protector impermeabil,banda cu emisie de ioni negativi(6000 anioni/cm3)si infrarosii,polimer biodegradabil,impachetat in folie de aluminiu protectoare de cea mai buna calitate.
Administrare Mod de folosire:

Inainte de aplicarea absorbantului intindeti chilotul putin,altfel acesta nu se va lipi bine.Sageata indica directia buna de aplicare a absorbantului.

Pentru maximum de protectie, confort si preventie impotriva infectiilor, absorbantele din bumbac organic Lady Anion trebuie schimbate cel putin o data la 4 ore.
Contribuie ABSORBANT DE ZI 3 PICATURI û pentru uz in timpul menstruatiei; pachet verde; putere de absorbtie 3 picaturi (flux normal); dim. 240 mm; 10 buc/pachet.

Absorbantele zilnice din bumbac organic Lady Anion sunt perfecte pentru senzatia de prospetime de care ai nevoie in fiecare zi. Se folosesc in zilele dinafara menstruatiei, oferind confort si protectie. Suprafata mare din bumbac organic atinge cu delicatete pielea sensibila, eliminand umezeala si caldura. Banda cu emisie de anioni (6000/cm3), turmalina si infrarosii impiedica supravietuirea si multiplicarea bacteriilor, ajuta la reglarea PH-ului vaginal, elimina mirosurile. Folosirea zilnica a absorbantului Lady Anion protejeaza si previne aparitia iritatiilor, inflamatiilor si infectiilor de orice fel.

Recomandari: Absorbantele Lady Anion de zi, cu putere de absorbtie 3 picaturi, sunt recomandate femeilor cu flux menstrual normal, dar in special adolescentelor, al caror ciclul menstrual este neregulat. Adolescentele ar trebui sa aiba intotdeauna, la indemana, un absorbant in poseta sau in rucsac, pentru situatiile neprevazute, in care recomandam folosirea absorbantului din bumbac organic Lady Anion de zi, cu putere de absorbtie de 3 picaturi. Absorbantele din bumbac organic Lady Anion pot fi folosite ca metoda de protectie si preventie impotriva infectiilor vaginale si urinare, de la primii pasi ai pubertatii (9 û 10 ani), odata cu aparitia primei menstruatii. Pentru maximum de protectie, confort si preventie impotriva infectiilor, absorbantele din bumbac organic Lady Anion trebuie schimbate o data la 4 ore.Producator Lady anion
Reviews

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Absorbante de zi 3 picaturi 10 buc


Rating-ul dumneavoastră