16
Epuizat din stoc
16,00 Lei
nici unul
GennaDent Forte
Details
GennaDent Forte
More Information
Mai multe informații
Ingrediente Apa, propolis, Aethilicum alcohol, ulei de rozmarin, ulei de tea tree, ulei de fenicul, Glycerin, Aloe vera, cimbrisor, rozmarin, lemn dulce, scortisoara, cuisoare, salvie, eucalipt, coada soricelului, busuioc, roinita, patlagina, pelin, sclipeti, muguri de plop negru, oregano, traista ciobanului, sunatoare, tataneasa, Lemnul Domnului.
Administrare Se recomanda utilizarea pastei de dinti Forte dupa fiecare masa, iar pentru a beneficia din plin de efectele sale deosebite, este indicat ca dupa periaj sa se mentina pe dinti si pe gingii minim 5-10 minute. Pentru a obtine rezultate maxime este bine sa se mentina cat mai mult timp posibil.
Contribuie GennaDent û Forte este o pasta de dinti 100% naturala, avand cea mai mare concentratie de substante active din plante din gama GennaGent pentru ingrijirea dintilor. Este foarte puternica si actioneaza profund la nivelul gingiilor, determinand un efect de regenerare a tesuturilor. Pasta de dinti Forte are rezultate remarcabile in tratarea parodontozelor, sangerarilor gingivale si are un rol protector, impiedicand aparitia cariilor si a formarii tartrului.

Formula pastei de dinti Forte contine o cantitate mare de propolis, aloe vera, ulei de tea tree si 24 de plante medicinale (rozmarin, cimbrisor, fenicul, lemn dulce, roinita, sunatoare, eucalipt, cuisoare, busuioc etc.). Toate aceste ingrediente valoroase, impreuna cu argila activa, au puternice efecte antibiotice, antimicotice, antibacteriene si dezinfectante, ajutand la tratarea afectiunilor gingivale si parodontozei. Parodontoza este o afectiune cauzata de placa bacteriana, care in timp determina distrugerea tesutului gingival, iar in stadiile avansate, a ligamentelor dentare.

Laboratoarele Genna û VivaNatura folosesc in compozitia pastei de dinti Forte argila activa, care are multiple proprietati benefice asupra sanatatii dentare si gingivale. Este un puternic remineralizant (contine: calciu, magneziu, siliciu, fier, natriu, potasiu), este detoxifiant, cu o capacitate mare de a absorbi toxinele si astfel mirosul neplacut al gurii, echilibreaza pH-ul, neutralizand hiperaciditatea si are efecte antiseptice, dezinfectante.

Pasta de dinti Forte contine aloe vera, planta minune, care determina calmarea inflamatiilor gingivale, reducand agresivitatea florei bucale ce determina inflamatia. Alaturi de argila, aceasta are un rol cicatrizant, regenerant. Aloe Vera intareste, de asemenea, efectele vindecatoare, hranitoare ale plantelor, ajutand gingiile sa se refaca si sa se fortifice.



Nu formeaza spuma si nu contine fluor.
Producator Viva natura
Reviews

Scrie o recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont