Epuizat din stoc
0,00 Lei
nici unul
Ulei esential de Lemnograss
Details
Ulei esential de Lemongrass
More Information
Mai multe informații
Ingrediente Denumire latina: Cymbopogon Citratus.



Partea folosita a plantei: frunzele



Tara de origine: Guatamala.



Modalitatea de obtinere: distilare cu aburi
Administrare Poate fi iritant pentru piele, de aceea se foloseste in dilutii mici. Nu se foloseste in timpul sarcinii.
Contribuie Lemongrass este o planta aromatica perena, creste in culturi salbatice in India, unde este cunoscuta ca choomana poolu. Mai este cunoscuta si sub denumirea de verbina indiana sau melissa indiana, uleiul fiind folosit in medicina ayurvedica, tehnica traditionala, straveche de vindecare.

Uleiul esential de lemongrass este extras prin distilarea cu aburi a frunzelor proaspete, partial uscate, de Cymbopogon citratus, cunoscuta si sub denumirea de ulei de iarba. Acest ulei indeparteaza oboseala si improspateaza mintea. Mirosul sau placut indeparteaza insectele si tine la distanta puricii si capusele de animalele de companie. Lemongrass are un continut ridicat de citral, un compus prezent si in coaja lamailor, folosit ca aromatizant sau la prepararea parfumurilor.



Uleiul esential de lemongrass scade febra si trateaza bolile infectioase; de unde si un alt nume al sau de iarba febrei.



Ajuta la adaptarea organismului la schimbarile de fus orar, combate durerile de cap, stresul si tensiunile nervoase. Stimuleaza sistemul nervos parasimpatic, grabind recuperarea, dupa imbolnaviri si stimuleaza secretia glandelor endocrine.



Tonifica musculatura si tesuturile, indeparteaza si amelioreaza durerile. Este foarte util pentru tratarea durerilor in gat, a laringitei, a febrei si opreste raspandirea infectiilor. Pentru sistemul digestiv, este util in colite, indigestii si gastroenterite. Reduce transpiratia excesiva.
Producator Ancient wisdom
Reviews

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Ulei esential de Lemongrass


Rating-ul dumneavoastră