22
Epuizat din stoc
22,00 Lei
nici unul
Ulei esential de Mandarina
Details
Ulei esential de Mandarina
More Information
Mai multe informații
Ingrediente Denumirea latina: Citrus nobilis



Partea folosita a plantei: cojile



Obtinut prin: presarea la rece a cojilor



Miros: dulce, floral, proaspat
Administrare Aplicatii externe:



In amestec cu ulei vegetal (7 picaturi de ulei de mandarina la 10 ml de ulei vegetal)



Precautii: Evitati expunerea la soare imediat dupa folosirea uleiului esential. Fototoxic!
Contribuie Mandarinul este un arbore peren originar din Asia, creste pana la o inaltime de 7 metri, iar din florile lui albe si parfumate se formeaza fructul. Din coaja acestora, prin presare, se extrage uleiul esential. Aroma sa dulce, aproape florala, il recomanda pentru a fi folosit in parfumerie, in industria cosmetica si in cea alimentara, ca agent aromatizant.

Fiind un ulei esential cu miros senzual, atunci cand este combinat cu alte uleiuri esentiale afrodisiace, poate aduce un profund sentiment de auto-acceptare si constiinta de sine. Va ajuta sa va aliniati la noua grila de energie a Pamantului si sa integrati energiile mult mai usor.

In aparatul de aromaterapie:



ò inveseleste viata lipsita de culoare de zi cu zi si ne ajuta sa percepem rutina zilnica intr-un mod mai clar, mai placut;



ò propice de folosit dupa boli, ca si dupa crize emotionale si mentale;



ò eficient pentru copii, ajuta in perioadele de suprasolicitare de la scoala. Linisteste copii hiperactivi.



ò inlatura tensiunea nervoasa, anxietatea, tristetea, este excelent pentru tratarea afectiunilor sistemului nervos, cauzate de stres;



ò ofera un somn linistit, inlaturand insomnia;



ò in meditatie, linisteste profund, echilibreaza, ofera sentimentul de liniste interioara, armonie si pace.



Aplicati externe:

ò ca ulei de corp, pentru prevenirea vergeturilor (cel mai bun rezultat este obtinut in combinative cu uleiul de avocado);



ò pentru ingrijirea pielii flasce si a ridurilor;



ò afectiuni digestive û tonic usor, stimuleaza apetitul dupa o perioada de boala, diminueaza flatulenta si diareea. Poate fi folosit pentru stimularea digestiei si pentru persoanele in varsta si pentru copii, pentru ca este non-toxic, non-iritant, foarte linititor si calmant.



ò eficient pentru ficat si vezica biliara. Prin miscari circulare, sensul acelor de ceasornic, in zona ficatului, contribuie la detoxifierea ficatului prin eliminarea energiilor stagnante, dupa sezonul rece. Cel mai potrivit moment este primavara.



ò tonic pentru sistemul circulator;



ò intareste sistemul imunitar;



ò celulita.



Aplicatii in cosmetica:



Uleiul de mandarin este bun pentru ingrijirea si relaxarea pielii sensibile si iritate. Tonic pentru piele. Curata excelent tenul, daca este adaugat intr-un lapte demachiant, fiind foarte util pentru tenul afectat de acnee, pentru indepartarea petelor inestetice, pentru vindecarea tesutui cicatricial si in echilibrarea tenului gras cu pori deschisi. Ulei esen?ial mandarina, adaugat intr-o lotiune tonica, are rolul de a-i creste eficacitatea prin echilibrarea pH-ului pielii. Aceasta ajuta la curatarea porilor prin reducerea retentie de lichide la nivelul pielii si stimularea eliminarii toxinelor.







Producator Ancient wisdom
Reviews

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Ulei esential de Mandarina


Rating-ul dumneavoastră