23
Epuizat din stoc
23,00 Lei
nici unul
Ulei esential de Portocala
Details
Ulei esential de Portocala
More Information
Mai multe informații
Ingrediente Denumirea latina: Citrus dulcis



Partea folosita a plantei: cojile



Obtinut prin: presare



Miros: proaspat, fructat, dulce
Administrare Aplicatii externe:



Ca ulei de masaj: 7 picaturi de ulei de portocala la 10 ml de ulei vegetal



Baie aromatica: 4 picaturi de ulei esential diluate in lapte sau spumant de baie la o cada plina û nu mai mult!



Avertisment: uleiul de portocala este fototoxic, poate cauza iritatii ale pielii. Nu va expuneti la soare dupa folosirea acestuia!
Contribuie Aplicatii externe:



Ca ulei de masaj:



ò combate celulita



ò pentru regenerarea pielii (stimuleaza regenerarea celulara)



ò imbunatateste digestia, tonic hepatic, diuretic



ò pentru pielea crapata si foarte solicitata



ò scade febra si calmeaza tusea,







Baie aromatica (4 picaturi de ulei esential diluate in lapte sau spumant de baie la o cada plina û nu mai mult!)



ò atunci cand suferiti de insomnie (poate fi combinat cu lavanda)



ò ajuta la vindecarea depresiilor



ò ajuta la incalzirea organismului in zilele reci de iarna







Apa de gura - o picatura de ulei de portocala la o cana de apa calda, pentru:



ò prevenirea inflamarii gingiilor



ò tratamentul ulcerelor bucale







In aparatul de aromaterapie:



ò creeaza o atmosfera vesela si prietenoasa



ò alunga plictiseala lungilor dupa amiezi de iarna



ò ajuta la indepartarea stresului



ò ajuta in cazul insomniei (poate fi combinat cu alte uleiuri)







Aplicatii in cosmetica:



Efectele sale antiseptice, de imbunatatire a circulatie si hidratare, il fac potrivit pentru tenul gras si acneic. Deoarece arde eficient grasimile, este util in masajul anticelulitic si pentru drenajul limfatic.
Producator Ancient wisdom
Reviews

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Ulei esential de Portocala


Rating-ul dumneavoastră