Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Pentru a respecta noua directivă e-Privacy, trebuie să vă cerem consimțământul pentru a seta cookie-urile.
Se recomanda consumul de 3 x 1 capsula/zi, cu un pahar de lichid ( apa minerala, suc de fructe), de preferinta in timpul sau dupa servirea mesei.
Contribuie
Uleiul de peste oceanic contine in concentratii mari doi acizi grasi polinesaturati esentiali: acidul eicosopentaenoic si acidul docosohexaenoic. Acestia sunt implicati in sinteza prostaglandinelor, care la nivelul lor raspund de: functionalitatea aparatului cardiovascular; reducerea nivelului colesterolului si al trigliceridelor; agregarea trombocitara scazand riscul de ateroscleroza, hipertensiune arteriala si infarct de miocard.
Datorita faptului ca reduc vascozitatea sangelui, contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine, crescand aportul de oxigen in tesuturi. S-a constatat de asemenea efectul benefic al uleiului de peste asupra persoanelor afectate de psoriazis si scleroza in placi.