23.5
23,50 Lei
nici unul
Ginosept ovule
Details
Ginosept ovule
More Information
Mai multe informații
Ingrediente Ingrediente: gliceride solide, extract de flori de galbenele (Calendulae flos) 7,5%, extract de mladite de tuia (Thuja occidentalis) 5%, ceara de albine, tinctura de propolis, extract de muguri de plop (Populi gemmae), ulei esential de eucalipt (Eucalipti aetheroleum), ulei esential de cimbru (Thymi aetheroleum), ulei esential de cuisoare (Caryophyllorum aetheroleum), ulei esential de coada soricelului (Millefolii aetheroleum).Florile de galbenele reprezinta unul dintre cele mai eficiente remedii pentru orice fel de leziuni care afecteaza integritatea pielii sau a mucoaselor. Ele contin principii antiinflamatoare, emoliente, cicatrizante, antipruriginoase (impotriva mancarimilor), anticandidozice, antitricomoniazice.Propolisul este considerat cel mai puternic antiinfectios natural, fiind un antibiotic cu spectru larg, antiviral, imunostimulator, antiinflamator (de doua ori mai eficient decat acidul acetilsalicilic), cicatrizant si anestezic local.Mladitele de tuia au proprietati antibacteriene, antivirale, antifungice, imunostimulente, antiinflamatoare, cicatrizante fiind recomandate pentru problemele aparatului genital feminin inclusiv pentru vegetatii veneriene.Mugurii de plop numiti si propolisul vegetal, sunt o importanta sursa de propolis. Prin analize chimice de specialitate s-a aratat ca exista 5 substante prezente in acelasi timp in propolis ca si in mugurii de plop dintre care 3 au proprietati antibiotice si antifungice. Mugurii de plop mai contin si derivati ai saligenolului care ii confera puternice proprietati anti-inflamatorii, analgezice.Uleiul esential de cimbru este un puternic antibacterian si antiviral, antispastic si anestezic local. Cercetarile de laboator au aratat ca este un antibiotic natural eficient asupra unui spectru foarte larg de germeni patogeni, inclusiv asupra Candidei albicans.Uleiul esential de eucalipt are proprietati antibacteriene, antivirale, antifungice, imunostimulente, antiinflamatoare, antipruriginoase.Uleiul esential de cuisoare are proprietati antibacteriene cu spectru larg (pe bacterii gram+ si gram-), antivirale, antifungice, antiinflamatoare, antispastice, anestezice locale.Azulenele din uleiul esential de coada soricelului au proprietati calmante, antiinflamatoare, cicatrizante.
Administrare Mod de administrare: un ovul pe zi, intravaginal, de preferat seara la culcare, dupa efectuarea toaletei locale, pentru a se asigura contactul cu tesutul cervical si vaginal pentru o perioada cat mai lunga de timp. Se aplica timp de 6-18 zile consecutiv, sau conform recomandarii medicului. Tratamentul se poate relua la nevoie dupa o pauza de 7 zile.Contraindicatii: a nu se folosi in sarcina, pe perioada menstrei si in caz de hipersensibilitate la unul din componenti.Reactii adverse: produsul este bine tolerat. In cazuri izolate poate aparea senzatie usoara de arsura locala, dupa administrarea ovulelor.
Contribuie Actiuni si recomandari: utilizat ca adjuvant natural cu actiune antimicrobiana, anticandidozica, antiinflamatoare, cicatrizanta, antipruriginoasa, anestezica locala pentru infectii si inflamatii genitale, leucoree, candidoza, condiloame genitale.Producator Fares
Reviews

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Ginosept ovule


Rating-ul dumneavoastră