Epuizat din stoc
0,00 Lei
nici unul
Grintuss Sirop pentru copii
Details
Grintuss Sirop pentru copii
More Information
Mai multe informații
Ingrediente zahar din trestie de zahar*, miere de salcam*, apa, extract hidroalcoolic din frunze de patlagina*, extract liofilizat din frunze de patlagina*, extract liofilizat din flori de Grindelia*, extract liofilizat din flori de Helichrysum*, uleiuri esentiale de lamaie, portolcal dulce, mirt, aroma naturala de lamaie.

*ingrediente din agricultura biologica
Administrare - 1 lingurita pentru copiii cu varsta intre 2 si 6 ani de 2 ori pe zi

- 2 lingurite pentru copiii cu varsta peste 6 ani, de doua ori pe zi

Siropul poate fi administrat ca atare sau diluat intr-o cantitate mica de lichid cald (apa, lapte, ceai sau infuzii de plante medicinale).

A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate sau alergie la oricare din ingredientele produsului.
Contribuie GrinTuss sirop asigura formarea unui strat protector cu efect de bariera",care calmeaza tusea,protejand astfel caile respiratorii superioare.

Este formulat special pentru a adera la mucoasa cailor respiratorii ,limitand astfel contactul acestora cu agentii externi iritanti .

Asigura,de asemenea,hidratarea mucoasei si a mucusului,favorizand eliminarea acestuia.

GrinTuss sirop este produs folosind exclusiv substante active vegetale si procese de extragere si concentrare inovatoare ,care asigura pastrarea calitatilor tocomplexului si garanteaza formula 100% naturala.

Extractele liofilizate de Patlagina,Grindelia si Helichrysum asigura crearea unui strat protector mucoadeziv datorita substantelor vegetale,precum mucilagii si substante rasinoase.

Mierea prezenta in formula are o actiune protectiva si emolienta conferind siropului un gust placut,la care se adauga senzatia racoritoare datorata actiunii uleiurilor esentiale.Indicatii:GrinTuss sirop este recomandat atat pentru calmarea tusei uscate,cat si a cele productive,acesta calmand iritatiile,protejand mucoasa si favorizand eliminarea mucusului."
Producator Aboca
Reviews

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Grintuss Sirop pentru copii


Rating-ul dumneavoastră