Epuizat din stoc
0,00 Lei
nici unul
Grintuss Sirop
Details
Grintuss Sirop
More Information
Mai multe informații
Ingrediente Miere; apa; extract hidroalcoolic din frunze de patlagina; extract liofilizat din frunze de patlagina; extract liofilizat din flori de Grindelia; extract liofilizat din flori de Helichrysum; uleiuri esentiale de: eucalipt, anason stelat, lamaie; aroma naturala de lamaie.
Administrare Se recomanda administrarea unei linguri de sirop o data sau de doua ori pe zi. Siropul poate fi administrat ca atare sau diluat intr-o cantitate mica de lichid cald (apa, lapte, ceai sau infuzii de plante medicinale). Prezenta unor eventuale particule nedizolvate se datoreaza concentratiei ridicate a extractelor liofilizate si nu afecteaza calitatea produsului. Se recomanda agitarea flaconului inainte de utilizare. Inchideti bine flaconul dupa utilizare.
Contribuie GrinTuss sirop asigura formarea unui strat protector cu ''efect de bariera'' , care calmeaza tusea, protejand astfel caile respiratorii superioare. Este formulat special pentru a adera la mucoasa cailor respiratorii, limitand astfel contactul acestora cu agentii externi iritanti. Asigura,de asemenea, hidratarea mucoasei si a mucusuluui, favorizand eliminarea acestuia.GrinTuss sirop este produs folosind exclusiv substante active vegetale si procese de extragere si concentrare inovatoare, care asigura pastrarea calitatilor fitocomplexului si garanteaza formula 100% naturala. Extractele liofilizare de patlagina, Grindelia si Helichrysum asigura crearea unui strat protector mucoadeziv datorita substantelor vegetale , precum mucilagii si substante rasinoase. Mierea, prezenta in formula, are o actiune protectiva si emolienta, conferind siropului un gust placut, la care se adauga senzatia racoritoare datorata actiunii uleiurilor esentiale.GrinTuss sirop este recomandat pentru calmarea atat a tusei uscate, cat si a celei productive , acesta calmand iritatiile , protejand mucoasa si favorizand eliminarea mucusului.A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate sau alergie la oricare din ingredientele produsului.GrinTuss este in general bine tolerat. Nu se cunosc si nu se prevad reactii adverse in urma utilizarii produsului.
Producator Aboca
Reviews

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Grintuss Sirop


Rating-ul dumneavoastră