20.5
20,50 Lei
nici unul
Sirop Creste pofta de mancare 200 ml
Details
Sirop Creste pofta de mancare 200 ml
More Information
Mai multe informații
Ingrediente Ingrediente:

sirop de fructoza 70%, catina (Hippophae rhamnoides)- fructe (35%); ashwaganda (Withania somnifera) - radacina (20%); shatavari (Asparagus racemosus) - radacina (20%); angelica (Angelica archangelica) - radacina (10%); ghimbir (Zingiber officinale) - rizomi (7,5%); pippali (Piper longum) - fructe (7,5%); ulei esential de lamaie (Citrus limonum) (0,005%).
Administrare Copii sub 3 ani: dupa sfatul medicului.

Copii intre 3 si 6 ani: cate 5 ml de sirop de 3 ori pe zi.

Copiii intre 7 si 14 ani: cate 5-10 ml de sirop de 3 ori pe zi.

Siropul se administreaza ca atare sau diluat in 100 ml de ceai (1/2 de pahar), cu 30 minute inaintea mesei.

A se agita inainte de utilizare!
Contribuie Siropul CRESTE POFTA DE MANCARE este un produs natural recomandat copiilor sub 14 ani cu apetit alimentar capricios.

SCADEREA APETITULUI ALIMENTAR LA COPII:

Apetitul copilului variaza de la o zi la alta, el nefiind constant in perioada copilariei. Lipsa poftei de mancare la copil nu are intotdeauna cauze obiective, ea putandu-se datora si simplului fapt ca nu ii place felul de mancare oferit. Inapetenta poate fi insotita de scaderea greutatii corporale sau chiar stagnarea cresterii copilului situatie in care, apare necesitatea prezentarii la medic.

Cauzele care determina inapetenta la copil pot fi interne sau externe. Dintre cauzele interne putem aminti: anemia, aparitia unei boli infectioase, parazitozele intestinale, durerea sau inflamatia gatului sau cavitatii bucale (amigdalita, faringita, aftele bucale), consumul de dulciuri inaintea meselor principale etc. Dintre cauzele externe, factorul psihic joaca un rol esential, el fiind influentat de: contactul pe care copilul il are cu mediul extern (in primii ani de scoala), carentele psihosociale (frig, deprivare materna), starea de anxietate etc. In adolescenta, dezechilibrele psihoemotionale pot produce reducerea aportului alimentar si scaderea greutatii corporale, situatie in care va apare o carenta de vitamine, minerale, precum si slabirea generala a organismului. Corectarea acestei deficiente se poate realiza prin administrarea de produse naturale cu actiune vitalizanta si vitaminizanta care pot stimula totodata pofta de mancare, ajutand astfel la regenerarea si revigorarea organismului.Contribuie la

- cresterea poftei de mancare

- imbunatatirea capacitatii digestive si reducerea flatulentei dupa consumul de alimente

- combaterea spasmelor digestive

- reducerea starilor de oboseala si slabiciune

- imbunatatirea vitalitatii si tonusului organismului

- imbunatatirea starii generale si rezistentei organismului

- procesul de vitaminizare al organismului

- armonizarea starii emotionale.Precautii

Persoanele cu diabet zaharat trebuie sa reduca din alimentatia zilnica echivalentul de hidrati de carbon corespunzator cantitatii de fructoza din sirop (5ml sirop contin 3,5grame fructoza).

Contraindicatii

Gastrite hiperacide, ulcer gastric si duodenal, alergie la oricare dintre componentele produsului.
Producator Dacia plant
Reviews

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Sirop Creste pofta de mancare 200 ml


Rating-ul dumneavoastră