33.5
33,50 Lei
nici unul
Detoxifiant 200 ml
Details
Detoxifiant 200 ml
More Information
Mai multe informații
Ingrediente Ingrediente:

apa purificata; alcool etilic 45% vol.; soc (Sambucusnigra) - fructe (25%); anghinare (Cynarascolymus) - frunze (20%); trei-frati-patati (Viola tricolor) - parti aeriene (20%); angelica (Angelica archangelica) - radacina (10%); boz (Sambucusebulus) - radacina (10%); cardamom (Elettariacardamomum) - seminte (10%); ienupar (Juniperuscommunis) - fructe (5%).
Administrare INTERN:

Adulti: cate o lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 4 ori pe zi, pe stomacul gol.

Tineri intre 15 si 18 ani: cate o lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 2-3 ori pe zi, pe stomacul gol.

Copii sub 14 ani: dupa sfatul medicului.

Pentru accelerarea tranzitului intestinal se recomanda cate 2 lingurite de tinctura diluate in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 2 ori pe zi, dimineata si seara, #nainte de culcare.

Pentru mentinerea greutatii corporale inl imite normale se recomanda cate 1-3 lingurite de tinctura diluate in 100 ml de apa (jumatate de pahar) administrate cu 10 min. iaintea meselor principale.
Contribuie DETOXIFIANT este o solutie hidroalcoolica obtinuta din plante, conceputa pentru functionarea normala a mecanismelor de drenaj si eliminare renala, digestiva si tegumentara, produsul avand o maxima eficienta in procesul de epurare realizat la nivelul intregului organism.

DETOXIFIEREA ORGANISMULUI:

Detoxifierea reprezinta procesul de eliminare a toxinelor din organism. Procesul de acumulare a acestora are loc in timp, ca urmare a consumului de alimente (tratate cu aditivi), medicamente, a viciilor legate de fumat si exces de alcool, poluarii atmosferice, problemelor de sanatate (datorate constipatiei si edemelor), sedentarismului, obezitatii etc. Detoxifierea reduce incidenta de aparitie a starilor de oboseala cronica, constipatie, balonare, indigestie, dureri de cap, afectiunilor pielii, senzatiei de greutate a membrelor si consta in reducerea retentiei hidrice, a eliminarii toxinelor si produsilor reziduali din organism.Contribuie la

- detoxifierea organismului,

- eliminarea lichidelor retinute in exces in corp

- accelerarea tranzitului intestinal

- functionarea normala a proceselor de sudoratie

- stimularea producerii si eliminarii de bila

- mentinerea concentratiei normale a colesterolului si grasimilor in organism

- mentinerea greutatii corporale in limite normale

- protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.Contraindicatii

Din cauza continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare. Slabiciune fizica, convalescenta, diaree, colita de fermentatie, alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente care nu permit consumul de alcool.
Producator Dacia plant
Reviews

Scrie o recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont