30
30,00 Lei
nici unul
Elixir din fructe de soc 200 ml
Details
Elixir din fructe de soc 200 ml
More Information
Mai multe informații
Ingrediente Ingrediente:

soc (Sambucusnigra)- fructe (60%), apa purificata, alcool etilic 30% vol.
Administrare INTERN:

Adulti si tineri peste 15 ani: cate o lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.

Copii intre 10 si 14 ani: cate # lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.

Pentru accelerarea tranzitului intestinal se recomanda cate 2 lingurite de tinctura diluate in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 2 ori pe zi, dimineata si seara, inainte de culcare.

Pentru mentinerea greutatii corporale in limite normale se recomanda cate 3 lingurite de tinctura diluate in 100 ml de apa (jumatate de pahar), administrate cu 10 minute inaintea meselor principale.
Contribuie ELIXIR DIN FRUCTE DE SOC

este unul dintre cele mai eficiente produse cu actiune detoxifianta, conceput in vederea corectarii consecintelor unui stil de viata nesanatos.

ISTORIC:

Socul face parte din familia Caprifoliaceae, fiind un arbust indigen, cu frunze ascutite si flori mici de culoare alba, ce poate atinge inaltimi de pana la 10m. In medicina traditionala fructele de soc se intrebuinteaza pentru eliminarea toxinelor din organism. Procesul de acumulare al toxinelor apare in urma consumului de alimente tratate cu aditivi si medicamente, viciilor legate de fumat si exces de alcool, poluarii atmosferice, problemelor de sanatate (datorate constipatiei si edemelor), sedentarismului si obezitatii.

Detoxifierea reduce incidenta de aparitie a starilor de oboseala cronica, constipatiei, balonararii, indigestiei, durerilor de cap, afectiunilor cutanate, senzatiei de greutate a membrelor si consta in reducerea retentiei hidrice si eliminarea toxinelor si produsilor reziduali din organism.Contribuie la

- detoxifierea organismului

- accelerarea tranzitului intestinal

- eliminarea lichidelor retinute in exces in corp

- mentinerea greutatii corporale in limite normale.Contraindicatii

Din cauza continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare. Astenie (slabiciune fizica), diaree, colita de fermentatie, copii sub 10 ani, alergie la soc, tratamente care nu permit consumul de alcool.
Producator Dacia plant
Reviews

Scrie o recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont