15.5
15,50 Lei
nici unul
Reglator al tensiunii 50 ml
Details
Reglator al tensiunii 50 ml
More Information
Mai multe informații
Ingrediente Ingrediente: alcool etilic 55% vol.; apa purificata; paducel (Crataegusmonogyna) -fructe (20%); talpa-gastei (Leonurus cardiaca) - parti aeriene (20%); vasc(Viscum album) - frunze si ramuri tinere (20%); traista-ciobanului (Capsellabursa-pastoris) - parti aeriene (10%); sunatoare (Hypericumperforatum) - parti aeriene (10%);rozmarin (Rosmarinusofficinalis) - parti aeriene (10%); captalan (Petasiteshybridus) - frunze si rizomi (10%).
Administrare INTERN:

Adulti: cate o lingurita de tinctura diluata in 100ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, cu 30 min. inaintea mesei.
Contribuie REGLATOR AL TENSIUNII

este un produs natural care ajuta la mentinerea tensiunii arteriale in limite normale.

DESPRE TENSIUNEA ARTERIALA:

Tensiunea arteriala reprezinta presiunea pe care sangele o exercita asupra peretilor vasculari in timpul contractiilor si relaxarii inimii. Tensiunea arteriala are doua valori: o valoare mai mare, data de presiunea sistolica (cand inima se contracta) si o valoare mai mica, data de presiunea diastolica (cand inima se relaxeaza). Valorile normale ale tensiunii arteriale sunt cuprinse intre 120 si 139 mm Hg pentru presiunea sistolica si intre 80 si 89 mm Hg pentru presiunea diastolica, valoarea optima fiind 120/80 mm Hg. Hipertensiunea arteriala reprezinta cresterea tensiunii arteriale peste limitele normale (cu valori care depasesc 140/90 mm Hg), fiind cea mai raspandita afectiune cronica. Factorii care favorizeaza aparitia hipertensiunii arteriale sunt: ereditari, psiho-emotionali, aportul excesiv de sare, afectiuni ale glandelor suprarenale, consumul excesiv de cafea si alcool, fumatul, obezitatea etc.

In functie de etiologie se deosebesc:

-hipertensiune arteriala esentiala sau primara (de cauze necunoscute) û peste 90% din cazuri;

-hipertensiune arteriala secundara (de cauze cunoscute).

In functie de evolutia sa, hipertensiunea arteriala poate avea 3 stadii:

stadiul I (usoara) û cu valori cuprinse intre 140-159 mm Hg tensiunea sistolica si 90-99 mm

Hg tensiunea diastolica;

stadiul II (moderata) û cu valori cuprinse intre 160-179 mm Hg tensiunea sistolica si

100-109 mm Hg tensiunea diastolica;

stadiul III (severa) û cu valori care depasesc 180/110mm Hg.

Crizele de hipertensiune arteriala se manifesta prin: dureri de cap, senzatie de oboseala, ameteli, vajaituri in urechi, aparitia de pete luminoase sau negre in campul vizual, amorteala si furnicaturi la nivelul extremitatilor, sentiment de disconfort, epistaxis (hemoragii nazale) etc.

Hipertensiunea arteriala netratata poate afecta diverse organe, cum ar fi: creierul, inima, vasele sanguine si rinichii, ea reprezentand un factor de risc major care favorizeaza aparitia accidentelor vasculare cerebrale, infarctului miocardic, aterosclerozei sau insuficientei renale. Din acest motiv, este imperios necesara masurarea regulata a tensiunii arteriale si administrarea de produse cu actiune hipotensiva.Contribuie la

- mentinerea tensiunii arteriale si ritmului cardiac in limite normale

- reducerea disconfortului care apare la nivelul capului, urechilor si ochilor datorita cresterii tensiunii arteriale

- imbunatatirea fluxului coronarian s ifunctiei cardiace

- imbunatatirea tonusului cardiac

- protejarea organismului #mpotriva stresului, contribuind la functionarea normala a aparatului cardio-vascular.Contraindicatii

Din cauza continutului in alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare. Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente care nu permit consumul de alcool.
Producator Dacia plant
Reviews

Scrie o recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont