11.5
11,50 Lei
nici unul
Tinctura Pufulita 50 ml
Details
Tinctura Pufulita 50 ml
More Information
Mai multe informații
Ingrediente Ingrediente: apa purificata, alcool etilic 40% vol., pufulita-cu-flori-mici (Epilobium parviflorum), parti aeriene, 27%.

Raport planta/alcool etilic û 1:3,7

Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali.
Administrare INTERN:

Adulti: cate o lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.
Contribuie TINCTURA DE PUFULITA-CU-FLORI-MICI este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Epilobium parviflorum.

Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp.

In comparatie cu metoda clasica de productie, Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata, care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

DESPRE PUFULITA:

Pufulita face parte din familia Onagraceae, fiind o planta erbacee, perena, cu frunze ovat-lanceolate si flori rosii-purpurii. Originara din Europa, Asia si Africa, creste in locuri umede, mlastinoase, cranguri, zavoaie, pe langa izvoare, parauri, lacuri sau rauri. In medicina traditionala se utiliza in afectiuni ale prostatei. Se mai numeste rascoage, sburatoare, limbricas.Contribuie la

- mentinerea sanatatii prostatei

- functionarea normala a sistemului urinar prin ameliorarea diurezei.Precautii

Se administreaza cu prudenta la persoanele cu gastrita hiperacida si ulcer gastric si duodenal (datorita continutului in alcool, poate creste aciditatea gastrica).

Contraindicatii

Din cauza continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare.

Alergie la pufulita-cu-flori-mici, tratamente care nu permit consumul de alcool.
Producator Dacia plant
Reviews

Scrie o recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont