Epuizat din stoc
0,00 Lei
nici unul
Tintura Ghimpe 50 ml
Details
Tintura Ghimpe 50 ml
More Information
Mai multe informații
Ingrediente Ingrediente: apa puriificata, alcool etilic 40% vol.; ghimpe (Xanthium spinosum) - parti aeriene (27%). Raport planta/alcool etilic û 1:3,7 Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali.
Administrare INTERN:

Adulti: cate o lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.
Contribuie TINCTURA DE GHIMPE

este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Xanthium spinosum.

Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp.

In comparatie cu metoda clasica de productie, Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata, care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

DESPRE GHIMPE:

Ghimpele face parte din familia Asteraceae, fiind o planta erbacee, anuala, cu o tulpina bogat ramificata, cu spini trifurcati la baza fiecarei frunze si flori mici verzui. Creste pe langa drumuri si garduri, prin pasuni, saturi si locuri necultivate. Ghimpele este o planta cu o capacitate de adaptare impresionanta, care rezista deopotriva la seceta, vanturi puternice si la temperaturi scazute. Este raspandita pe o arie geografica foarte intinsa, din Africa de Nord si pana in Europa si Asia. In medicina traditionala planta se folosea in afectiuni ale prostatei. Se mai numeste holera, palamida, scaiete-muscalesc, spin-alb, spin-de-holera, spin-muscalesc etc.Contribuie la

- mentinerea sanatatii prostatei

- functionarea normala a sistemului urinar, prin ameliorarea diurezei.Precautii

Se administreaza cu prudenta la persoanele cu gastrita hiperacida si ulcer gastric si duodenal (datorita continutului #n alcool, poate creste aciditatea gastrica).

Contraindicatii

Datorita continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare.

Alergie la ghimpe, tratamente care nu permit consumul de alcool.
Producator Dacia plant
Reviews

Scrie o recenzie

Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii. Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont