Epuizat din stoc
0,00 Lei
nici unul
Ulei de Cocos Extravirgin
Details
Ulei de Cocos Extravirgin
More Information
Mai multe informații
Ingrediente Ulei de cocos extravirgin (Cocos nucifera oil)
Administrare Mod de utilizare:



- aplicat ca atare pe corp sau ten



- ca si ingredient inclus in diferite compozitii cosmetice



- ca ingredient de baza in preparatele de masaj
Contribuie Uleiul de cocos (Cocos nucifera) este un ulei vegetal care se extrage din nuca de cocos poate fi folosit in multiple aplicatii cosmetice. Obtinut prin presare la rece, nerafinat si neodorizat, pastreaza aroma specifica nucii de cocos fiind bogat in antioxidanti si grasimi saturate. Ideal pentru ingrijirea si intretinerea tenului, parului sau unghiilor. Se poate folosi ca si demachiant natural, masca de par sau ulei hidratant pentru fata si par.
Producator Zl manufactura
Reviews

Scrie o recenzie

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Ulei de Cocos Extravirgin


Rating-ul dumneavoastră