Te simti tot timpul obosit? Afla...Cum sa fii plin de energie!

Ti se intampla sa te simti doborat de oboseala tocmai atunci cand ai avea mai multa nevoie de putere pentru a te achita de indatoririle tale ori pentru a trai fiecare clipa cu intensitate?

Cel dintai si cel mai potrivit sfat este sa te odihnesti suficient!Al doilea lucru pe care il poti face este sa-ti imbunatatesti stilul de viata,fara a uita ca poti recurge atat la suplimentarea dietei cu nutrienti ce sustin productia de energie,cat si la utilizarea unor plante si extracte vegetale ce sporesc randamentul sistemelor prin care este produsa energie celulara.

Schizandra sau fructul cu cinci gusturi,este folosita de peste 2.000 de ani intr-o larga gama de afectiuni.Are proprietati exceptionale:imunomodulator,adptogen(fizic,psihic,imunitar) si protector hepatic (in ciroza,carcinom hepatic,icter,hepatite vitale si alcoolice).Planta creste capacitatea organismului de a raspunde rapid la stres,stimuleaza sinteza substantelor adaptogene adrenalina si noradrenalina,imbunatateste memoria,concentrarea,claritatea mentala,reflexele si capacitatea de coordonare a miscarilor fine.

Cafeina este unul dintre primele stimulente folosite de om. S-a dovedit ca ea sustine efortul de scadere in greutate,produce o crestere a ratei metabolismului bazal si amelioreaza termogeneza.Administrata intr-o cantitate moderata,cafeina mentine echilibrul energetic,initiaza termogeneza si creste rezistenta la efort fizic,dar si mental.

Pelargonia (Pelargonium graveolens) are beneficii terapeutice in hipertensiune,anxietate sau stres.

Guarana (Paullinia cupana),una din cele mai cunoscute plante din Brazilia si Uruguay,este utilizata de ani de zile pentru combaterea oboselii.Ea stimuleaza sistemul nervos si glandele suprarenale (motiv pentru care ne simtim inviorati psihic).Guarana contine de 2-3 ori mai multa cofeina decat cafeaua sau ceaiul negru,fara a prezenta efectele secundare ale acesteia.Actiuni fiziologice:stimulent general,intarzie somnul,scade oboseala,imbunatateste reflexele conditionate si amelioreaza neplacerile care insotesc menstruatia sau epuizarea care urmeaza,adesea,dupa petreceri.

Alga bruna (Laminaria hyperborea)este o planta acvatica ce se hraneste prin toata suprafata sa.Ea contine mult mai multe vitamine si substante minerale decat majoritatea alimentelor traditionale.Este alga cea mai bogata in iod.Efectele pozitive observate sunt scaderea colesterolului,reglarea tensiunii arteriale,incetinirea evolutiei sclerozei in placi,prevenirea unor decalcifieri sau artrite si favorizarea motilitatii intestinale.

L-fenilalanina este un aminoacid cu rol de neurotransmitator.El atenueaza depresiile,imbunatateste memoria si absoarbe radiatiile ultraviolete.

L-arginina este un aminoacid esential pentru neutralizarea si eliminarea din corp a amoniacului,o substanta nociva rezultata prin dezintegrarea proteinelor.L-arginina este necesara pentru functionarea normala a glandei pituitare(hipofiza).Alaturi de fenilalanina,ea este indispensabila pentru sinteza hormonului de crestere.Necesarul de arginina este mai mare la barbati,deoarece lichidul seminal contine 80% din cantitatea totala a acestui aminoacid(deficitul ei conducand la sterilitate).Arginina imbunatateste functiile reproductive,contribuie la raspunsul imun,ajuta la vindecarea ranilor,tonifica tesutul muscular si asigura vioiciune fizica si mentala.

Taurina este aminoacid neesential,dar care regleaza temperatura corporala atunci cand este prea cald sau prea frig,reduce stresul,creste performanta inimii si ajuta la detoxifiere.In conditii de stres sau efort fizic,se elimina o cantitate mai mare,necesitand suplimentarea ei.

Vitamina B12 constituie un factor antianemic in anemia pernicioasa,manifestata prin anemie generala si tulburari nervoase deosebit de grave.Ea impiedica depunera grasimilor in ficat,protejand astfel celulele hepatice.O carenta moderata poate mari riscul bolilor de inima,al depresiei si,se pare,al bolii Alzheimer.

Energizeaza-te natural cu 4G Energy!

Deseori,simtim ca nu mai rezistam,ca suntem complet epuizati,nu numai fizic,ci si psihic.Alteori nu suntem capabil sa ne concentram si oricat ne-am stradui,nu reusim sa ne terminam la timp sarcinile.

4G Energy este un supliment special ce are ca efect reducerea oboselii,cresterea energiei fizice,a rezistentei si vitalitatii.

Produsul contribuie la scaderea in greutate prin transformarea depunerilor adipoase in energie.Ca ingrediente ale acestui supliment capabil sa te mentina in forma enumaram:extractul de schizandra,guarana,extractul de Laminaria hyperborea(alge brune),extractul de Pelargonia,cafeina.taurina,L-arginina,L-fenilalanina si vitamina B12.

Dr.Sorina Bonda